Zespół badawczy - profile
prof. dr hab. Magdalena Frąc
prof. dr hab. Magdalena FrącKierownik projektu
Instytut Agrofizyki Polskiej Akademii Nauk
dr hab. Lidia Sas-Paszt, prof. IO
dr hab. Lidia Sas-Paszt, prof. IOKoordynator WP2
Instytut Ogrodnictwa w Skierniewicach
dr hab. Beata Feledyn-Szewczyk, prof. nadzw. IUNG-PIB
dr hab. Beata Feledyn-Szewczyk, prof. nadzw. IUNG-PIBKoordynator WP3
IUNG-PIB – Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa – Państwowy Instytut Badawczy w Puławach
Pan Stanisław Jamrozik
Pan Stanisław Jamrozik
Grupa Producentów BIO-FOOD ROZTOCZE
prof. dr hab. Maciej Walczak
prof. dr hab. Maciej Walczak
Bacto-Tech Sp. z o.o.

Wykonawcy IA PAN:

prof. dr hab. Artur Zdunek
dr hab. inż. Justyna Cybulska, prof. IA PAN
dr Agata Gryta
dr Karolina Oszust
dr inż. Jacek Panek
dr Giorgia Pertile
dr hab. Anna Siczek
mgr Magdalena Drobek
mgr inż. Michał Pylak
mgr inż. Dominika Malarczyk

Wykonawcy IO:

dr Anna Lisek
mgr Paweł Trzciński

Wykonawcy IUNG-PIB:

dr hab. Anna Gałązka
dr Jarosław Stalenga

Wykonawcy BIO-FOOD:

Emilia Grzęda
Krystyna Lewtak
Marcin Fujarowicz

Wykonawcy Bacto-Tech:

dr hab. Aleksandra Burkowska-But
dr hab. Maria Swiontek Brzezinska